Notebook

Acer nu prea a ieșit în evidență prin designul produselor sale. Asta până la Acer Aspire R7 ce tocmai a fost prezentat în SUA. Sistemul prin care laptopul se transformă în tabletă se numește Ezel și din clipul video veți vedea cel mai bine cum funcționează.

Specificațiile tehnice: display IPS de 15.6 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, Intel Core i5 sau i7 de tip ULV / cele de ultrabook de care ați tot auzit în ultimul an, până la 12 GB memorie RAM, HDD de 500 GB sau 1 TB, SSD de până la 256 GB, 2.4 kg și va include la unele modele și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GT 750M.

Prețul pentru varianta de bază cu HDD de 500 GB, 6 GB memorie RAM și Intel Core i5 pornește de la 1000 dolari. Nu știu dacă acest laptop convertibil va sosi în România, dar vă dați seama că la noi nu va avea prea mare priză la public din cauza prețului. Suntem o țară emergentă și publicul țintă pentru Acer Aspire R7 ar fi destul de limitat.

Sursa: AllThingsd.com

Categorii: acernotebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.