Telefoane Mobile

BlackBerry a prezentat un nou sistem de operare la sfârșitul lui ianuarie plus două telefoane mobile: BlackBerry Z10  fără tastatură qwerty și full touch, BlackBerry Q10 cu tastatură qwerty.

BlackBerry R10 a ajuns pe web într-o primă imagine. Vor fi cel puțin două variante de culoare: alb și roșu. Nu se știe nimic în ce privește specificațiile tehnice ci doar că va fi poziționat ca preț sub BlackBerry Q10, va fi un fel de smartphone ieftin cu tastatură qwerty. Lansarea ar urma să aibă loc în al treilea trimestru din 2013.

Dacă BlackBerry vrea să mai conteze pe piața de smartphone-uri ar trebui să aibă o gamă întreagă de terminale. Anul acesta se vede clar că smartphone-urile ieftine au mare priză la public. R10 ar veni la fix pentru cei care vor interfața BB cu swipe și experiență distinctă față de ce oferă Android sau Windows Phone. Până și de Apple se spune că ar pregăti un smartphone low-cost.

BlackBerry-R10

Sursa: Instagram

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.