Notebook

Chromebook-urile nu sunt prea cunoscute pe plan local. Sunt portabile cu specificații decente, software de la Google și preț de achiziție imbatabil. Ar trebui ca în 2014 să vedem mai multe astfel de modele. ASUS, Acer și alte companii cu renume se pregătesc a avea ceva Chromebook-uri în portofoliu, iar cu România este o piață emergentă cu apetit pentru gadget-urile la preț bun s-ar putea să aibă și succes comercial.

Acer C720 integrează un procesor Intel Celeron 2955U la 1.4 GHz din gama Haswell, 2 GB RAM, SSD de 16 GB spațiu de stocare, autonomie care ar ajunge până la 8.5h, display de 11.6 inch, Intel HD Graphics, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, HDMI, cititor de carduri, 1.3 kg, 19 mm grosime.

Acer C720 este un laptop care se adresează celor care pun preț pe portabilitate, preț redus și fac activități legate în special de browsing, cloud etc. Îl consider o alternativă viabilă la tabletele de 200 dolari. Îl puteți achiziționa din oferta Amazon.

Sursa: Engadget.com

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.