Diverse

Black Friday 2013 era așteptat a se desfășura pe 29 noiembrie. eMAG și Flanco au furat startul și l-au anunțat pe 22 noiembrie. Motivația a fost legată într-un fel de expedierea coletelor, expediere care să se producă până pe 1 decembrie. Multe magazine s-au mobilizat și au promovat reducerile de Black Friday pe 22 noiembrie (F64, MarketOnline, evoMAG, Domo, Altex, Media Galaxy, Azerty, Koyos, QuickMobile etc).

Sunt câteva magazine care au declarat că Black Friday se organizează pe o perioadă mai lungă de timp, o săptămână și altele care au pregătit  promoțiile pe 29 noiembrie.

QuickMobile – 29 noiembrie, reduceri de până la 99% pentru accesorii, pentru telefoane și tablete de până la 90%;

Elefant.ro – este o platformă pe care găsiți cărți în format clasic și digital, fashion și jucării. CEO-ul Elefant.ro a anunțat că pentru 29 noiembrie au pregătit peste 100.000 de cadouri și acestea ajung până la vacanțe. La orice comandă de pe 29 noiembrie vei primi și o surpriză din partea lor;

Orange – au început cu primele oferte la preț redus din 22 octombrie și în fiecare zi vor promova alte produse, de la telefoane mobile și tablete până la accesorii de diferite feluri (huse, genți, rucsace, HDD-uri externe, baterii externe, căști etc);

Koyos.ro – au început pe 22 și vor continua până pe 29 noiembrie.

Lista este în curs de update și voi reveni pe măsură ce găsesc mai multe magazine ce ne pregătesc ediția de Black Friday pe 29 noiembrie.  Mă aștept la o mică supriză și din partea eMAG.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.