Notebook

Chromebook-urile le veți găsi prin stocurile magazinelor locale de anul viitor. Acer lansează astfel de modele pe bandă rulantă. În urmă cu doar câteva zile discutam de Acer C720 în varianta fără display tactil.

Acer C720P include un display touch de 11.6 inch cu tehnologia LED-backlit și rezoluție 1366×768 pixeli, procesor Intel Celeron 2955U din generația Haswell, 2 GB RAM, spațiu de stocare asigurat de un SSD de 32 GB + 100 GB spațiu de stocare în cloud prin Google Drive. Pe partea de conectivitate: Wi-Fi a/b/g/n, USB 3.0, USB 2.0, HDMI, cameră web, jack de 3.5 mm, cititor de carduri.

299 dolari cu disponibilitate din prima parte a lui decembrie 2013 prin magazinele de retail în genul Amazon, Best Buy și Acer store. S-ar putea să-l vedem importat în România din prima parte a lui 2014.

Sursa: DigitalTrends.com

Categorii: acernotebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.