Diverse

Sunt mai multe magazine online care derulează promoțiile de Black Friday pe 29 noiembrie. În 2013 putem spune că țara noastră a avut două ediții de Black Friday, cea de pe 22 noiembrie când fruntaș a fost eMAG, a doua ediție stă să înceapă a început de la 00.00 pe 29 noiembrie cu o multitudine de magazine online.

1. La IT Galaxy reducerile ajung până la 70% din valoarea inițială a produselor, fiind reduceri reale. De asemenea vor prelungi durata promoțiilor și în weekendul 29 noiembrie – 1 decembrie. Stocurile de produse sunt actualizate in timp real. Găsiți oferta completă aici.

2. Koyos.ro cu promoții ce ajung în cazul produselor de baie de până la 80% – https://www.gadget.ro/black-friday-la-koyos-ro-editia-ii-din-29-noiembrie/

3. eMAG are câteva promoții pentru perioada 29 noiembrie – 1 decembrie – https://www.gadget.ro/ce-pregatit-emag-pentru-ziua-nationala-perioada-29-noiembrie-1-decembrie/

4. Okazii.ro și peste 130.000 de produse ce intră în campania de Black Friday, peste 1100 de persoane implicate în buna gestionare a evenimentului de shopping – https://www.gadget.ro/black-friday-2013-pe-okazii-ro-noi-detalii/

5. EuroGsm a și oferit newsletterul cu reducerile pe care le vor practica – https://www.gadget.ro/black-friday-la-eurogsm-pe-29-noiembrie-catalogul-cu-ofertele/

6. F64 pornește a doua campanie de Black Friday, aparatele foto compacte sunt reduse cu până la 50% – https://www.gadget.ro/black-friday-la-f64-editie-doua-pe-29-noiembrie/Oferta F64 de Black Friday o găsiți aici.

7. evoMAG a pregătit peste 7000 de produse, laptopuri de la 949 lei, tablete de la 249 lei, routere wireless de la 49 lei. Cei care sunt abonați la newsletter vor primi oferta cu 6 ore mai devreme. 

8. Orange și Vodafone rulează câteva promoții de Black Friday în magazinele lor online. Sunt reduceri la telefoane mobile, tablete și accesorii.

9. ClickShop.ro a anunțat pagina la care veți găsi reducerile lor – AICI, de la 00.00;

10. Elefant.ro a pregătit peste 100.000 de premii garantate. Toată nebunia Black Friday începe de la 00.00, în câteva minute. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.