Notebook

În cadrul CES 2017 a fost prezentat Acer Chromebook 11 N7, laptop conceput în mod special spre a fi folosit în sălile de clasă. Dispune de certificare potrivit standardelor militare existente în SUA – MIL-STD 810G. 

Specificații Acer Chromebook 11 N7;

  • display IPS de 11.6 inch în versiune touch și non-touch, reoluție 1366×768 pixeli;
  • procesor Intel Celeron dual-core, 4 GB RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare;
  • Chrome OS;
  • Wi-Fi ac de tip dual-band, 4 x USB 3.0, HDMI și bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm și slot pentru cardurile SD;
  • certificare MIL-STD 810G – suportă o greutate de până la 60 kg pe carcasa superioară, carcasă și balamale întărite pentru rezistență crescută la îndoire, bandă cauciucată în jurul tastaturii, colțuri întărite, rezistă la căderile accidentale de până la 122 cm, tastatură rezistență la stropire – protecție pentru o cantitate de până la 330 ml;
  • autonomie de până la 12 ore;

Ajung în Europa din februarie 2017, iar prețul pornește de la 299 euro. Noul Chromebook al Acer nu are ventilator și, cel puțin teoretic, acumulările de praf sunt prevenite. Baza dispozitivului a fost concepută astfel încât să prevină alunecare sa, tastatura are tastele încorporate și drenează apa departe de componentele interne.

Din start ni se spune că avem un produs conceput spre a fi utilizat în mediul educațional, mai ales că la Chrome OS ai parte de suport pentru aplicațiile și jocurile Android – multitudine de aplicații, dar și pentru că avem un software ușor de parcurs, simplitate maximă, ușor să gestionezi o multitudine de conturi.

Galerie de imagini cu Acer Chromebook 11 N7;

Categorii: notebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.