Tablete

Gianfranco Lanci, fostul director executiv la Acer, a vrut să facă din companie cel mai mare producător mondial de laptopuri, încercând să depăşească în vânzări pe rivalul său Hewlett-Packard, dar odată cu plecarea lui noua ţintă a companiei taiwaneze este să aibă un business apropiat de cel al Apple sau HTC, scrie agenţia de presă Bloomberg.

Lanci şi-a dat demisia după ce a avut un conflict cu membrii consiliului asupra strategiei de viitor a companiei. Compania plănuieşte să numească un nou preşedinte luna aceasta şi să îşi schimbe strategia prin încercarea de a deveni lider pe piaţa smartphone-urilor şi a tabletelor. Odată ce laptop-urile convenţionale pierd teren în faţa noilor generaţii de dispozitive precum computerele portabile cu ecrane tactile, companii ca Acer trebuie să se concentreze mai mult pe dezvoltarea de tablete pentru a-şi îmbunătăţi profitul, spun analiştii de la Gartner, firmă de cercetare.

Sursa: ZF

Categorii: acertablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.