Retelistica

Digi a lansat o campanie scurtă pentru extraopţiunea Film Now, una valabilă în perioada 17 – 31 ianuarie.

În această perioadă cei care activează această extraopţiune primesc primele două luni gratuite. Din a treia lună Film Now va avea un preţ de 3 lei / lună.

Pentru a putea activa extraopţiunea trebuie să ai un abonament TV Digital, iar dacă acesta nu există încă, pentru a primi cele două luni gratuite de Film Now trebuie să contractezi un abonament de televiziune digitală prin cablu pentru o perioadă de 24 de luni.

Campania “Ei film…Nu. Tu…Film Now !” este diponibilă exclusiv online, iar activarea se poate face doar din contul Digi (fie de pe site-ul oficial, fie din aplicaţia mobilă Digi România).

Apropo, am observat în aplicaţia Digi o noua extraopţiune – Balcan Music TV. În descrierea acesteia scrie “Muzica ta preferată pentru petrecere are un nume: Balcan Music. O poți asculta 24/7 cu această extraopțiune.” Costul Balcan Music TV este de 1.4 lei / lună.

A activat-o cineva până acum ? Conţinutul muzical este de calitate sau lasă de dorit ?

Categorii: digi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.