GoDeal24 iese în față cu o sumă de oferte pentru cei interesați să activeze Windows sau Office în diferite iterații (Windows 11 și Windows 10, Office 2021 și Office 2019 etc).

Discutăm despre un magazin online ce a strâns mult feedback pozitiv. Sunt multe licențe vândute de către GoDeal24 la nivel local, altfel nu mai reveneau constant către noi cu propunere de a colabora.

Plățile pot fi efectuate prin PayPal spre a avea parte de un plus de control și siguranță asupra tranzacției. Key-urile sunt livrate pe mail la câteva minute de când comanda a fost pusă. În mail veți descoperi și instrucțiuni clare de instalare.

Față de alte surse, GoDeal24 oferă și garanție pentru produsele achiziționate. În caz că apare vreo surpriză sunteți cumva asigurați că se va găsi o soluție.

Puteți achiziționa Office 2021, Office 2019 sau Office 2016 la:

Sunt costuri destul de bune și pentru Windows 11 sau Windows 10 în diferite versiuni:

Codul SGO62 aduce o reducere de 62% pentru pachetele de tip bundle:

Au și opțiuni de achiziție en-gros pentru cei interesați:

Sunt și soluții software pentru PC:

Acest articol este susținut de către GoDeal24. 

Categorii: windows

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.