Printre cele 5 oferte eMAG de astăzi se află și un televizor cu panel MiniLED de diagonală mare. Beneficiază și de garanție pe o perioadă de 5 ani.

1. Espressor automat De’Longhi cu nota 4.54 din 137 de review-uri 👈🖱️

🔺Are funcție de spumare manuală a laptelui printr-o duză dedicată

A strâns mult feedback pozitiv din partea celor ce l-au achiziționat și dovada în acest sens este dată de numărul de recenzii și nota destul de bună acumulată. Prepară cafea, espresso, americano, long și doppio+, iar cu funcția de spumare a laptelui se adaugă și alte preparate.

2. Mașină de spălat Samsung ce are și funcție de uscător 👈🖱️

🔺A adunat nota 4.40 din 84 de review-uri

Are capacitate de spălare de 8 kg și de uscare de 5 kg, 1400 rpm și motor cu inverter. A fost concepută spre a acoperi nevoile unei familii cu 4 persoane. Hygiene Steam este o tehnologie cu aburi ce promite o curățare cât mai profundă și igienică. Eco Dum Clean îndepărtează murdăria din tambur și 99.9% din bacteriile ce ar putea aduce mirosuri neplăcute. Mai sunt multe alte tehnologii încorporate și le descoperiți pe pagina de produs.

3. Monitor OLED curbat de 49 inci cu rezoluție 5120 x 1440 pixeli și rată de refresh la 240Hz 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai bune alegeri pentru cei ce caută un monitor curbat cu adevărat ultrawide

L-am văzut la lucru și este o adevărată minunăție. Mai trebuie să ai și un PC capabil să livreze suficientă putere de procesare pentru un adevărat monstru în sensul bun al monitoarelor curbate de tip ultrawide. Tehnologia OLED îi asigură un timp de răspuns de 0.03ms.

Dacă formatul nu vă este pe plac aș veni cu o altă opțiune: Samsung ViewFinity cu Thunderbolt 4, 27 inci și rezoluție 5K etc. Are și o reducere de 10% prin codul monitoare.

4. Samsung Galaxy S24 Ultra cu 12 GB RAM și 512 GB 👈🖱️

🔺O reușită a Samsung: 4.74 din 272 de review-uri adunate pe eMAG

Reducerea de 10% activată prin extraweekend îi aduce prețul cu câțiva lei peste pragul a 5600 lei. Mă refer la modelul cu 12 GB RAM și 512 GB stocare. Mi se pare a fi una dintre cele mai bune alegeri pentru cei interesați de unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android din piață.

5. Televizor MiniLED TCL  cu diagonala de 214 cm 👈🖱️

🔺Experiență de vizionare wow de la un producător ce-și dorește a deveni lider mondial pe piața de televizoare

Reducerea de 20% se activează prin codul tcl. Puteți beneficia de 5 ani garanție dacă-l înscrieți pe un website dedicat al TCL. Este un Mini LED cu Quantum Dot, rezoluție 4K, 4 x HDMI 2.1, certificare Dolby Vision iQ pentru panel și Dolby Atmos pentru sunet, rată de refresh la 100Hz, difuzoare cu putere de 60W RMS, Wi-Fi ax și bluetooth, peste 50 GB stocare. Rulează Google TV.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.