Diverse

Ştiu că toţi aşteptaţi răspunsul celor de la QuickMobile în legătură cu preţul greşit pentru smartphone-ul LG G4 dual-sim, însă trebuie să aflaţi că mai există un retailer care a avut un weekend de coşmar. Vorbim de cei de la Altex care în acest moment fac calcule pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 500.000 lei de la o filială din Iaşi.

Magazinul Altex din complexul ERA Shopping Park Iaşi a fost jefuit vineri dimineaţă de un grup de hoţi foarte bine organizat. Aceştia au furat peste 80 de laptopuri şi 60 de smartphone-uri, produse a căror valoare depăşeşte suma de 500.000 lei. Hoţii au intrat prin acoperiş, au coborât pe o sfoară şi au sustras cele mai scumpe produse din magazin.

Suspect este faptul că hoţii au ştiut unde sunt camerele de filmat, unde sunt senzorii de mişcare, unde sunt gardienii etc. Au fost foarte bine pregătiţi, informaţi, de aceea nu se exclude ideea ca acest jaf să fie realizat de foşti angajaţi Altex.

Din păcate pentru această filială Altex adevăratul Black Friday a venit mai târziu, iar comparativ cu QuickMobile care are posiblitatea să anuleze toate comenzile, Altex are cu câteva săptămâni înainte de anul nou un prejudiciu de peste 100.000 euro în contabilitate.

Sursa: adevarul.ro

Categorii: diverseretail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.