Smartphone

Nokia are o înțelegere cu Microsoft ca până la sfârșitul lui 2016 să nu reintre în piața smartphone-urilor. Sunt multe speculații pe site-urile de specialitate, iar Nokia C1 a ieșit la iveală. 

Este doar un zvon și trebuie tratat ca atare, cu o doză mare de scepticism și asta în contextul în care Nokia și-a vândut divizia de telefoane mobile către gigantul american menționat, ar trebui să-și dezvolte o divizie de la zero + partea de research & development sau să meargă pe rețeta de la Nokia N1 (logo de la Nokia și producția asigurată de către Foxconn).

Nu se știu prea multe cu privire la Nokia C1, aflat la momentul actual într-o dezvoltare incipientă, conforma datelor din spațiul online. Ar sosi în două variante cu display de 5 și 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, 2 GB RAM + 32 GB spațiu de stocare și 3 GB RAM + 64 GB spațiu de stocare, versiuni diferite la nivel software (Android și Windows 10), combinații diferite pentru camerele foto ( 8 Mgpx + 5 Mgpx sau 13 Mgpx + 5 Mgpx).

Lansarea comercială este prognozată pentru sfârșitul lui 2016.

Sursa: NokiaPowerUser.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.