Software

Siveco România, unul dintre cei mai mari producători de software de pe piaţa locală, a avut în 2011 o cifră de afaceri de peste 67 milioane de euro, în creştere faţă de 2010 cu peste 11,7%.

Siveco România a avut un business prosper în 2011, astfel că si-a majorat şi numărul de salariaţi cu aproximativ 50%, ajungând astfel la peste 1200 de angajaţi.

“Am avut un an cu foarte multe reuşite. Ne-am consolidat prezenţa pe pieţele internaţionale, unde furnizăm soluţii şi servicii IT atât pentru organizaţii private cât şi pentru instituţii publice. Evoluţia permanentă a impus creşterea echipei, astfel că în prezent avem 1200 de angajaţi” a declarat directorul general şi preşedintele Consiliul de Administraţie al Siveco România, Irina Socol.

Ca realizări deosebite în anul 2011, Siveco România a realizat contractul în urma căruia va asigura servicii de dezvoltare şi mentenanţă software pentru aplicaţiile IT necesare Oficiului pentru Publicaţii al Uniunii Europene.

Sursa: wall-street.ro

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.