Motorola are o campanie interesantă până pe 18 decembrie 2022, iar condițiile le găsiți descrise în articol.

#hellocadouri este hastag-ul sub care se desfășoară.

Condițiile de participare:

🟦 achiziționează orice smartphone Motorola în perioada 1 – 18 decembrie 2022 (din magazinele altex, Digi, eMAG, Flanco, media galaxy și Orange);

🟦 înscrie codul IMEI1 și dovada plății prin formularul de pe castigacumotorola.ro;

🟦 premiile sunt 7 telefoane Motorola Edge 30 Neo, 6 telefoane Motorola Edge 30 Fusion și 5 telefoane Motorola Edge 30 Ultra + marele premiu, voucher nominal de vacanță în valoare de 2000 euro;

Toate detaliile le găsiți pe website-ul dedicat ce l-am notat mai sus.

Am luat o mică porțiune din comunicat:

„ Motorola își propune să ofere utilizatorilor o gamă variată de telefoane mobile inteligente, care să îmbine specificațiile de top cu cel mai bun preț. Compania își dorește să păstreze un standard ridicat pentru toate modelele, majoritatea telefoanelor din portofoliu fiind un best buy datorită raportului calitate-preț foarte bun.

Prin specificațiile tehnice de top și configurația hardware care rulează fără probleme, plus suportul pentru actualizările sistemului de operare și de securitate, Motorola își propune ca prin activitatea sa să aducă în atenția publicului o serie de telefoane atractive la un preț accesibil. ”

Tag-uri: motorola

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.