Catalogul cu oferte LIDL ce tocmai a intrat în perioada de valabilitate pune accentul pe ustensile de folosit în bucătărie.

Catalogul complet îl puteți consulta aici. 👈🖱️

5 gadgets cu preț de până în 50 lei. 👈🖱️

1. Aparat de vidat; 

Vidați alimentele?

Sunt două exemplare în catalog. Cel de mai sus costă 150 lei, iar cel mai scump costă dublu – 300 lei. Este inclusă garnitura de schimb și 3 adaptori cu supapă de vidare. Nu uitați că mai trebuie și pungile propriu-zise.

2. Birou cu înălțime reglabilă;

Birou cu înălțime reglabilă la un preț interesant – 599 lei

Poate fi rezervat prin aplicația LIDL Plus (Android / iOS) și este livrat în magazinul pe care-l alegeți. Dimensiunile sale sunt de 140 x 70 – 117 x 60 cm. După cum v-ați dat seama poate fi reglat între 70 – 117 cm înălțime. Sarcina maximă este de 40 kg. Reglarea pe înălțime se face în mod manual. La 599 lei pare a fi o alegere de luat în calcul pentru cei interesați de un astfel de birou.

3. Lumânări LED cu telecomandă; 

Lumânări LED ce pot fi folosite la exterior, dar și în interiorul locuinței

Sunt 15 LED-uri ce au fost deghizat sub forma unor lumânări. În pachet este inclusă și telecomanda, dispun de certificare IP44 legat de contactul cu apa.

4. Mărunțitor; 

Am putea să-i spunem și…, tocător?

Sunt două trepte de funcționare: 5000 rotații pe minut și 6300 rotații pe minut. A fost inclus un accesoriu spre a bate smântâna, iar LIDL spune că este bun pentru mărunțirea nucilor.

5. Robot de bucătărie; 

Un accesoriu ce își dorește să ajute în diferite operațiuni desfășurate în bucătărie

Are un cântar integrat în castron. În pachet sunt incluse accesorii pentru frământare, amestecare, mixare, bătut frișcă etc.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.