Telefoane Mobile

Chiar dacă la capitolul stoc şi livrare stau extrem de prost, cei de la OnePlus sunt foarte activi în mediul online şi se promovează în continuare destul de intens. Cea mai nouă acţiune cu impact la nivel internaţional este realizată sub forma unui giveaway împreună cu vloggerul Marques Brownlee.

În perioada imediat următoare se pun la bătaie 100 de smartphone-uri OnePlus 3T în varianta cu 128 GB spaţiu de stocare, telefoane pe care oricine la poate câştiga. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi follow conturilor de Twitter MKBHD (vloggerul), OnePlus (cel care furnizează premiile) şi Dbrand (cel care livrează gratuit premiile în întreaga lume). Şi cam atât. Mai departe rămâne să aşteptaţi.

Sunt deja zeci de mii de participanţi, deci şansa de câştig este foarte mică. Cu toate acestea bucuria ar fi foarte mare dacă un telefon ar fi câştigat de un românaş de-al nostru. Update-ul listei câştigătorilor va fi făcut pe cele 3 conturi de Twitter.

Sursa: mobilissimo.ro

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.