Hardware

AGON by AOC a lansat mouse-ul de gaming de înaltă performanţă AGON AGM600, unul ce va fi disponibil chiar de luna aceasta şi în România.

AGON AGM600 este un mouse destinat pasionaţilor de esports, astfel că acesta este echipat cu un senzor Pixart PMW3389, care oferă o rezoluție excelentă de 16.000 PPI, o accelerație de 50 g și o precizie de urmărire (tracking) de 400 de inch pe secundă. Acest senzor precis este esențial pentru o mișcare exactă și rapidă fără întreruperi, pe birou sau mouse pad. Cu o rată de interogare de 1 ms / 1000 Hz (polling rate), conexiunea dintre mouse și joc este cât se poate de continuă. Echipat cu switch-uri  Kailh, cu o rată de 80 de milioane de apăsări și o rotiță scroll  din metal, AGON AGM600 este construit pentru a rezista.

Datorită formei ergonomice arcuite, AGM600 suportă stiluri de prindere tip “palmă” sau “gheară” pentru utilizarea cu mâna dreaptă. Stratul de protecție mat, prietenos cu pielea, asigură o senzație confortabilă pentru mâna utilizatorului, în timp ce lateralele din silicon cu dublă injecție asigură o prindere sigură. Conectarea la PC se realizează prin intermediul unui cablu USB de 1,8 m și care este matisat pentru o durabilitate sporită.

Pentru latența sa redusă și timpii de răspuns foarte mici, AGM600 este certificat NVIDIA Reflex. Acest lucru înseamnă ca atunci când este conectat la un monitor ce dispune de sistemul NVIDIA Reflex Latency Analyzer, utilizatorul poate vedea exact latența sistemului pentru fiecare componenta. În acest fel, jucătorii pot identifica blocajele din sistemele lor și se pot asigura că pot concura la cea mai mică latență posibilă.

AGON AGM600 este echipat cu un total de 10 butoane personalizabile. Pe lângă butoanele stânga/dreapta și rotița scroll  din metal, mouse-ul dispunde de trei  butoane laterale care sunt ușor accesibile cu degetul mare. În plus, sub rotița scroll se regăsesc două butoane pentru a crește sau a scădea valoarea DPI cu ușurință, o caracteristică excelentă atunci când utilizatorii au nevoie de precizie, sau viteză pentru a acoperi cu ușurință întregul ecran cu cursorul. În luptă, butonul lateral dedicat poate fi ținut apăsat pentru a altera temporar DPI-ul din mers, perfect pentru momentele ce necesită precizie la nivel de pixel. În cele din urmă, AGON AGM600 dispune de două butoane suplimentare pe partea laterală a butonului stâng (click stânga), care în mod implicit permit utilizatorilor să ajusteze nivelul audio general. Toate cele 10 butoane ale modelului AGM600 sunt complet personalizabile.

Mouse-ul dispune şi de LED-uri RGB Light FX, unele ce pot fi sincronizate cu anumite produse AGON by AOC sau AOC Gaming. Luminile RGB pot indica, de asemenea, setarea DPI selectată.

Este perfect spre a-l conecta la un laptop gaming.

AGON AGM600 va avea un preţ în România de 269 lei.