Diverse

Vineri am comandat pe eMAG o pereche de pantofi sport pentru cel mic, iar în cursul zilei de sâmbătă i-am ridicat de la cel mai apropiat easybox. Nimic neobişnuit până aici aş putea spune, doar că azi m-am trezit pe mail cu un voucher de 50 lei.

Ulterior mi-am dat seama că sigur trebuie să fie o campanie promoţională ceva şi am aflat. Se pare că până pe 12 septembrie eMAG şi Mastercard (da, cardul cu care am plătit era Mastercard) au o campanie foarte mişto: comanzi ce vrei de pe eMAG de minim 50 lei cu ridicare dintr-un easybox şi primeşti automat un card cadou de 50 lei pe care îl poţi folosi în următoarele 14 zile.

Nu am găsit informaţii legate de vreun minim de comandă ceva, astfel că teoretic poţi comanda orice ce poate fi livrat în easybox şi are o valoare de minim 50 lei.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.