Apple

Membru al board-ului Apple, Al Gore a declarat azi că în luna viitoare vor fi lansate „noile terminale iPhone”. Mai mult decât să confirme zvonul că iPhone 5 va fi lansat la 4 octombrie, Al Gore lansează ideea că este vorba de mai multe telefoane ce vor fi prezentate.

Faptul că a folosit o formă de plural ar face pe oricine să se gândească la un al doilea zvon pe care l-a confirmat Gore. Este vorba de un model iPhone 4S bazat pe același design al actualului iPhone 4.

Toby Shapshak, editor al revistei Stuff în Africa de Sud care a participat la conferință a declarat că termenii în care Al Gore s-a exprimat au fost: „Ca să nu mai menționam noile iPhone-uri care vor veni în următoarea lună”. Mai mult decât atât Shapshak susține că afirmația a conținut în mod cert pluralul dar Gore nu a explicat în niciun fel la ce modele se referă.

Dacă pluralul folosit de Gore include și modelul 4S rămâne să aflăm în octombrie când cu siguranță va exista o lansare. Acum, faptul că un membru al boardului Apple a făcut această afirmație public reprezintă certitudinea faptul că Apple ne va oferi ceva luna următoare.

sursa: macrumors