Telefoane Mobile

Alcatel a lansat două noi telefoane cu Android: Alcatel One Touch Idol S și Alcatel Idol Mini. Înainte de a-i preciza specificațiile atrag atenția că smartphone-urile lor nu prea ajung în țara noastră, cu mici excepții. Le-am văzut câteva produse la MWC Barcelona 2013 și m-au impresionat în sens pozitiv. Smartphone-urile Alcatel vin cu un raport preț / specificații / experiență destul de bun.

Specificații hardware Alcatel One Touch Idol S: 

– display IPS de 4.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli și protejat cu sticlă Dragontrail Glass și suprafață oleofobică;

– procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 4G / LTE, 3G, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, DLNA, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli și filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;

– 110 gr., 7.9 mm grosime. Nu am găsit informații legate de bateria încorporată.

După specificațiile tehnice aș zice că este un smartphone din categoria mid-range cu conectivitate 4G, subțire. Nu au fost oferite date legate de procesor și accelerator grafic, preț de comercializare, o eventuală disponibilitate în Europa.

Sursa: Alcatel

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.