Smartphone

Alcatel a fost un brand care mereu a fost cunoscut pentru telefoanele sale aflate la un preț redus. Acum vor să iasă din această zonă și să aducă un smartphone veritabil la un preț fără de concurență. Spun asta uitându-mă pe specificațiile hardware date la Alcatel OT986 ce a debutat în China și-l așteptăm cu brațele deschise și în Europa.

Integrează un display de 4.5 inch cu tehnologie HD IPS și rezoluție hd de 1280×720 pixeli. Procesorul este TI OMAP 4460 la 1.5 GHz. Este identic ca denumire cu cel de pe Samsung Galaxy Nexus, doar că are frecvența mai sus cu 0.3 GHz.

Procesorul dual-core la 1.5 GHz, este însoțit de 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, grosime de 9.75 mm. Camera foto principală are 5 Megapixeli, iar  camera frontală ajunge la 2 Megapixeli. Ajunge în 3G la viteze de download de 21 Mbps.

Prețul său este de 250 euro în China. Nu se știe nimic de o eventuală versiune europeană. Apropo, nu are taste capacitive sub display. Adică pe lângă procesor mai împrumută o caracteristică a lui Galaxy Nexus.


Sursa: Unwiredview.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.