Hardware

Dell a ales să actualizeze și desktop-ul de gaming Alienware Area-51. Este un produs care se duce în categoria premium și dorește a oferi o experiență de gaming fără compromis, totul într-un design ce atrage atenția. 

Câteva din specificațiile Alienware Area-51 în ediție actualizată:

  • procesoare noi Intel Core i7 X-Series cu de la 6 până la 10 nuclee de procesare;
  • posibilitatea de a accesoriza desktop-ul de gaming cu 1, 2 sau 3 configurații de plăci grafice, variații NVIDIA și AMD Radeon;
  • memorie RAM de tip 8 GB Dual Channel de tip DDR4 pe 2133 MHz și până la 64 GB Quad Channel de tip DDR4 la 2400 MHz;
  • spațiu de stocare ce variază între HDD de 2 TB la 7200 rpm și combinații ce depășesc și pragul a 6 TB;
  • preț de pornire de la 1699 dolari în SUA.

Urmează a intra în stocurile magazinelor din SUA pe sfârșit de vară și nu am nicio informație legată de o eventuală sosire pe meleagurile autohtone. Este un produs de nișă pentru o piață emergentă precum cea locală. Putem visa la un astfel de desktop de gaming, dar mai puțin probabil să ni-l permitem.

Sursa: Dell.com

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.