Opinie

A fost o perioadă în care aproape că am renunţat la AliExpress, însă după ultima comandă dată în vară ce a ajuns la mine acasă în doar 12 zile, am zis să le mai dau o şansă şi am mai făcut mici comenzi de atunci.

Nu forţez nota, comand chestii ieftine, însă până acum totul a fost normal, livrările au venit în majoritatea cazurilor în sub 25 – 30 de zile. Chiar acum am două comenzi date (jucării pentru cel mic pregătite pentru Crăciun), una din 26 octombrie care în prezent este în România (deci în câteva zile va ajunge) şi alta dată ieri care a plecat deja din depozitul din China.

Acum să explic titlul. Fiu-miu este mare fan Tesla şi deja a scris o mică scrisoare către Moşu’ că vrea o machetă de Tesla Model X. Moşu’ trebuie să se organizeze din timp şi a dat comandă de pe AliExpress la un vânzător cu 94.3% calificative pozitive (aici găsiţi maşinuţa, nu recomand) pe 26 octombrie.

Până pe 4 noiembrie (sâmbăta trecută) comanda nu a fost procesată de către vânzător şi am decis să o anulez (deh, Moşu’ nu trebuie să aibă emoţii). Luni, pe 6 noiembrie, în prima zi lucrătoare de după anularea comenzii, în primele ore ale dimineţii aveam deja banii în contul meu.

Să vă zic oare cât a durat să îmi recuperez banii de la un livrator de mâncare din România după ce a fost anulată comandă ? Vreo 4 zile lucrătoare. În fine.

Ce să zic, acelaşi Great job AliExpress !👍👍👍