Smartphone

AllCall și-a lărgit portofoliul de telefoane mobile prin AllCall Rio S, un smartphone ce dorește a ieși în evidență prin design și raportul preț / specificații / experiență de utilizare. 

AllCall Rio S integrează un display IPS Sharp de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor MediaTek 6737 de tip quad-core pe ARM Cortex-A53 și 64-bit, Mali-T720 GPU, 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD.

Rulează Android 7.0 Nougat în stadiu nativ, fără modificări la nivel de interfață grafică. Camera principală este de tip dual ce combină un senzor de 8 Megapixeli cu altul de 2 Megapixeli, bateria aduce o capacitate de 3200 mAh. Telefonul are și 4G + conectivitate dual-sim.

Mai multe detalii în materialul video:

Din primele imagini trag concluzia că-l vor aduce și în variante de culoare mai curajoase – albastru și roșu în tonalități intense, puternice ca impact vizual. Cele două ediții colorate sunt denumite Lake Baikal Blue și Passion Red.

Spatele este îmbrăcat într-o sticlă rezistentă. Ei spun că ar rezista la un impact de la înălțimea de 1.8 metri (până la un test care să confirme, nu aș băga mâna în foc).

Mai multe detalii pe site-ul producătorului.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.