Tablete

Ne-a sosit la review și tableta Allview 2 Speed Quad + stick-ul Smart2View. Este o tabletă de 8 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli, Android Jelly Bean, CPU quad-core, 1 GB RAM.

Specificațiile complete pentru Allview 2 Speed Quad:

– display TFT LCD de 8 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli;

– procesor Allwinner quad-core la 1 GHz pe ARM Cortex-A7, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, Wi-Fi display, microHDMI, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 4400 mAh, 473 gr. și 9.8 mm grosime.

În cutie dați de tabletă, manual generos de instrucțiuni, codul pentru activarea Bitdefender Mobile Security, cablu microUSB – USB 2.0, încărcător pe USB 2.0, cablu microUSB – USB 2.0 ce permite conectarea unui modem 3G sau a unui stick de memorie.

Am remarcat carcasa din aluminiu, tabletă solidă la propriu cu 473 gr. și luminozitate redusă a display-ului și pe setarea maximă. Mai multe detalii veți găsi în review-ul ce va fi postat în weekend.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.