AVI este singurul asistent vocal în limba română, iar compania brașoveană îl îmbunătățește în mod constant prin funcții noi.

Poți folosi AVI și căștile Soul AV1 pentru a găsi smartphone-ul de la distanță. Noua opțiune folosește tehnologia bluetooth, iar telefonul va reda un sunet chiar și când este setat pe modul vibrații sau silențios.

Funcția Găsește telefonul prin căștile wireless Soul AV1 este disponibilă pe smartphone-urile Allview ce rulează de la Android 7 spre iterațiile software mai recente. Spre a activa funcția, căștile trebuiesc conectate la smartphone și prin simpla apăsare + comanda vocală Găsește telefonul, ai parte de sunetul ce identifică poziționarea smartphone-ului.

Declarație oficială:

„Fiind un brand românesc, Allview a creat AVI gândindu-se la utilizatorii de smartphone-uri din România ce își doresc să interacționeze cu un asistent vocal chiar în limba maternă. Acest gen de proiecte fac parte din agenda strategică a companiei, iar ideea unui asistent vocal în limba română a avut mai multe puncte de plecare: analiza tendințelor tehnologice ale industriei IT&C la nivel global, dorința de accesare rapidă a acestora de către utilizatorii români, dar și viziunea și misiunea Allview. Dezvoltarea AVI reprezintă doar un pas înainte spre adoptarea tehnologiilor de generație viitoare, în funcție de tendințele tehnologice manifestate la nivel global și cerințele pieței. Acesta funcționalitate este doar un nou exemplu din categoria noilor experiențe pe care Allview își dorește să le pună la dispoziția utilizatorilor.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview. 

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.