Tablete

Visual Fan ne pregătește o supriză plăcută la început de 2013, prima tabletă quad-core de sub portofoliul de tablete Allview. Interesant este că în comunicatul de presă se vorbește și de un display IPS de 9.7 inch cu rezoluție 2048×1536 pixeli – un astfel de display integrează și iPad 3th și iPad 4th.

Așteptă mai multe detalii vis-a-vis de soluția quad-core implementată, conectivitate, disponibilitate în piață și prețul de comercializare. Auspiciile sunt pozitive.

O declarație oficială:

Odată cu dezvoltarea noii game de tablete Quad Core, ţintim către creşterea cotei de piaţă a brandului Allview. Considerăm că noile produse, vor fi foarte bine primite de către utilizatori, aceştia având parte de o experienţă mai plăcută şi o performanţă crescută.” a declarat Alin Niscov, Manager vânzări, Allview.

Va fi o gamă întreagă de tablete quad-core, așa că AllDro 3 Speed Quad poate fi considerată un deschizător de drumuri.

Categorii: tablete

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.