Brands

Samsung Electronics Co., Ltd a lansat în România noile game de frigidere REF. 350 şi maşini de spălat Eco Bubble 500, electrocasnice care se laudă cu performanţe deosebite, consum redus de energie şi uşurinţă crescută în utilizare.

Noile frigidere REF. 350 au incorporate rafturi culisabile denumite Easy Slide, cu ajutorul cărora alimentele pot fi depozitate şi manevrate mult mai uşor. În plus, acestea oferă un spaţiu suplimentar în frigider, plus o mai bună organizare în interiorul acestuia. Noile frigidere dispun de un rezervor de 4,5 litri destinat păstrării apei ce poate fi consumată prin intermediul unui dozator conectat la rezervor. Un alt avantaj al frigiderelor este modul inteligent şi ecologic de iluminare al interiorului prin intermediul tehnologiei LED.

Preţul unor astfel de frigidere variază, ele pornind de la un minim de 1.800 de lei  şi ajungând la un maxim de 2.500 de lei.

Noile maşini de spălat Samsung Eco Bubble folosesc o tehnologie ce utilizează un generator de spumă care injectează aer în apa folosită, dizolvând şi activând detergentul, care penetrează mult mai rapid rufele din cuvă. Multe dintre modelel din gama Eco Bubble beneficiază de motorul Digital Invertor care reduce eroziunea maşinii şi consumul de energie. Un alt avantaj al noilor maşini de spălat este acela al rezistenţei ceramice, dezvoltată special pentru a preveni acumulările de calcar. Designul maşinilor de spălat este unul inovativ, având la baza tehnologia Crystal Gloss, iar utilizarea maşinii de spălat se face printr-un display intuitiv LED cu butoane sensibile la atingere.

Preţul unor astfel de maşini de spălat se situează undeva între valorile 1.500 şi 4.000 de lei. 

Mai multe imagini în galeria noastră de pe pagina de facebook.

Și un clip video de la fața locului: