Telefoane Mobile

Ieri la prezentarea lui Allview X2 Soul PRO am primit un catalog Allview în care era listat și Allview E3 Sign. Am înțeles că lansarea oficială urmează a avea loc de săptămâna viitoare. Estimez că prețul se va situa în jurul a 1000 de lei.

Ce primești pentru această sumă?

– primul telefon Allview cu cititor de amprentă situat sub camera principală;

– display IPS OGS de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass 3;

– procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 4.4 KitKat cu Berry UI;

– dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, cititor de amprentă;

– 8 Megapixeli / Sony IMX219 și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 2800 mAh, 9.3 mm grosime.

Are și port infraroșu ce-l transformă în telecomandă ad-hoc. Punctele PRO sunt date de display-ul generos, 2 GB RAM, conectivitatea dual-sim, camera cu senzor Sony ce promite fotografii de calitate, bateria cu o capacitate ok dacă ne raportăm la procesor și la rezoluția display-ului, cititorul de amprentă. Sunt și elemente CONTRA: prețul de debut, procesor MediaTek quad-core la preț de telefon mid-range. Oricum alt telefon cu senzor de amprentă nu găsești în această categorie de preț.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.