Smartphone

Ieri la prezentarea lui Allview X2 Soul PRO am primit un catalog Allview în care era listat și Allview E3 Sign. Am înțeles că lansarea oficială urmează a avea loc de săptămâna viitoare. Estimez că prețul se va situa în jurul a 1000 de lei.

Ce primești pentru această sumă?

– primul telefon Allview cu cititor de amprentă situat sub camera principală;

– display IPS OGS de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass 3;

– procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 4.4 KitKat cu Berry UI;

– dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, cititor de amprentă;

– 8 Megapixeli / Sony IMX219 și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 2800 mAh, 9.3 mm grosime.

Are și port infraroșu ce-l transformă în telecomandă ad-hoc. Punctele PRO sunt date de display-ul generos, 2 GB RAM, conectivitatea dual-sim, camera cu senzor Sony ce promite fotografii de calitate, bateria cu o capacitate ok dacă ne raportăm la procesor și la rezoluția display-ului, cititorul de amprentă. Sunt și elemente CONTRA: prețul de debut, procesor MediaTek quad-core la preț de telefon mid-range. Oricum alt telefon cu senzor de amprentă nu găsești în această categorie de preț.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.