Smartphone

Gama Impera reunește telefoanele și tabletele Allview cu software powered by Microsoft. Nu am reușit să ajung la evenimentul de presă din București, dar am găsit detaliile oficiale pe site-ul companiei brașovene. Sunt două telefoane cu Windows Phone 8 și o tabletă cu Windows 8.

Încep cu Allview Impera S:

display IPS OGS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, protejat cu sticlă Dragontrail glass;

– procesor Qualcomm quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7 la 1.2 GHz, Adreno 302 GPU, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

Windows Phone 8.1;

– dual-sim, 3G cu viteze în download de până la 42 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli, filmează la 480p și cameră frontală de 2 Megapixeli;

baterie de 2000 mAh, 156.2 gr. și 8.75 mm grosime.

Preț – 749 lei. la precomandă.

Nu există produs Allview la care să nu sosească și vreun comentariu cârcotaș. Hai să vedem ce punct contra găsiți la Allview Impera S. Specificațiile hardware sunt destul de ok, prețul la fel, iar din imaginile de presă arată într-un mare fel.

Câteva imagini cu Allview Impera S:

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.