Software

Veste bună pentru cei care și-au cumpărat sau doresc a face o achiziție în domeniul smartphone-urilor sub brand românesc. Allview a lăsat de înțeles pe pagina sa de facebook că Allview X2 Soul și Viperi i urmează a primi Android 4.4 KitKat sub formă de update, în perioada imediat următoare.

Allview X2 Soul – review;

Allview Viper i – unboxing și primele impresii. 

Allview X2 Soul îl găsiți la prețul de 1499 lei, iar Allview Viperi i la 784 lei. Acestea sunt costurile de comercializare practicate de către eMAG. Sunt telefoane care doresc a ieși în evidență prin raportul preț / specificații / experiență de utilizare.

Și cele două screenshots cu Android 4.4 KitKat. Apropo, testez modelul mai ieftin chiar în următoarele zile, iar dacă va sosi update-ul de software vă țin la curent cu noutățile aduse.

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.