Allview a intrat pe sfârșitul lui 2016 și în piața de smart home prin portofoliul dedicat. Observ că au renunțat la denumirea de Siebo Smart Home și soluțiile de acest fel sunt reunite sub Allview Smart Home. 

Prizele inteligente din portofoliul Allview permit controlul alimentării electronicelor prin intermediul aplicației dedicată pentru smartphone. Funcționează wireless și oferă detalii legate de consumul de energie electrică în timp real.

Priza electrică Allview alimentează aparate ce consumă până la 2500W, când sarcina este supraîncărcată se oprește în mod automat.

Declarație oficială:

Când am lansat sistemul Allview Smart Home, cu nici 3 luni în urmă, am anunțat că vom extinde treptat gama de senzori și produse inteligente . Lansarea prizelor inteligente este unul dintre pașii strategici de completare a portofoliului”, a explicat Costin Miron, Product Manager, Allview Smart Home. “În acest răstimp scurt am reușit să captăm atenția unor dezvoltatori importanți din piața de real-estate, care au viziunea de a utila apartamentele noi cu sisteme smart home. Este evident că nu va dura mult până ce proiectele destinate clasei de mijloc vor oferi astfel de dotări în standard

Sistemul Allview smart home poate fi găsit în oferta Altex, Media Galaxy, eMAG, dar și pe Allview.ro. Mai multe detalii pe website-ul dedicat.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.