Smartphone

Allview a prezentat două telefoane dual-sim cu Android la începutul lui august și am relatat de la fața locului. P4 AllDro intra în stocurile magazinelor de atunci și se anunța P5 AllDro cu procesor dual-core care urma să fie disponibil ulterior, acum dați de el în magazine la 999 lei.

Ce primești pentru suma amintită:

Smartphone
Date tehnice
Allview P5 AllDro
Ecran IPS de 4.3 inch cu rezoluție 480×800 pixeli și protejat de Gorilla Glass
Procesor Dual-core MediaTek la 1 GHz
Memorie 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
GPU PowerVR SGX531 ULTRA
Sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich
Conectivitate 3G, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, bluetooth, microUSB, DLNA, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 720p cu 30 fps
Baterie 1800 mAh
Greutate 134 gr.
Grosime 9.8 mm

Allview P4 AllDro cu display Super AMOLED Plus a fost pus mai sus ca preț, deși nu are procesor dual-core. Dacă ne va sosi la review o să vă oferi mai multe detalii despre aceste două telefoane, par a oferi multe pentru un preț decent. Corect?

Sursa: Next.lab501.ro

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.