Smartphone

Allview P5 Mini a fost lansat de Visual Fan după tripleta de telefoane dual-core și dual-sim: P5, P4 DUO, P6 Stony. P5 Mini se poziționează ca un smartphone entry-level cu conectivitate dua-sim, dar cu câteva puncte forte:

A. Preț situat fără semnarea unui contract sub 600 de lei;

B. Display generos pentru un smartphone Android sub 150 de euro – 3.95 inch și rezoluție 480×320 pixeli;

C. Procesor single core la 1 GHz + 512 MB RAM + 4 GB spațiu de stocare din care 2 GB în mod real + slot pentru microSD de până la 32 GB;

D. Android 4.0 Ice Cream Sandwich;

E. Baterie de 1700 mAh. 

În cutie dați de: smartphone, bateria de 1700 mAh, căști de tip in-ear albe pe jack de 3.5 mm, certificat de garanție, manual cu instrucțiuni, flyer cu date legate de suita Bitdefender Mobile Security și modul în care poate fi instalată pe smartphone, folie de protecție, încărcător pe USB 2.0, cablu microUSB – USB 2.0.

Prima impresie după ce l-am scos din cutie a fost pozitivă. Este un smartphone cu un design frumos, echilibrat, capacul bateriei s-a deschis mult mai ușor decât mă așteptam, a pornit destul de repede. În zilele următoare urmează să-l întorc pe toate fețele, să-i redactez un review și vă așteaptă o supriză plăcută, veți vedea despre ce este vorba la momentul oportun.

Disponibilitate:

Telefon mobil Allview Dual-Sim P5 Mini, Black – 549 lei. 

 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.