Foto si Video

F64 Studio mi-a pus la dispoziție o cameră foto mirroless de top de la Samsung pentru următoarele două săptămâni. Nu am ratat ocazia de a face un scurt unboxing / o deschidere din cutie. Din grabă am ratat să punctez două elemente: flash-ul ce însoțește aparatul foto de tip mirroless și bateria.

În cutie dați pe lângă elementele de mai sus și de: aparatul foto propriu-zis, curea cu logo-ul Samsung pentru cei ce preferă să agațe camera foto de gât, încărcător, manual de instrucțiuni, CD cu alte informații.

Vorbim de un aparat foto comercializat drept o smart camera, dispune de Wi-Fi. De cum am scos-o din cutie a impresionat prin designul ușor retro, foarte ușoară și compactă, un obiectiv de kit 20 – 50mm micuț și capabil.

Câteva detalii legate de Samsung NX1000:

– senzor APS-C CMOS de 20.3 Megapixeli;

– filmează la 1080p cu 30 fps;

– zoom optic 2.5x;

– obiectiv 20-50MM f/3.5-5.6;

– ISO 100 – 12800;

– rafală cu maxim 8 fps;

– acumulator ce oferă autonomie de aprox. 320 fotografii;

– conectivitate Wi-Fi;

– display LCD de 3 inch;

– 222 gr. fără baterie și card de memorie.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.