Software

Din când în când Allview oferă câte o surpriză utilizatorilor săi şi aduce update-uri software majore pe device-uri trecute de prima tinereţe. Compania braşoveană a anunţat în urmă cu doar câteva ore că Android 7.0 Nougat poate fi instalat OTA pe Allview P8 eMagic, device lansat în vara lui 2016.

Terminalul se va bucura de facilităţi noi precum integrarea Android Messenger cu RCS (Rich Communication Services), o aplicație de chat care va înlocui aplicațiile standard de transmitere SMS-uri, cât şi de posibilitatea de a trimite imagini, video-uri și locații către un contact sau un grup de prieteni.

Allview P8 eMagic va beneficia de o interfață modificată cu posibilitatea de split screen şi va permite folosirea serviciilor VoLTE și VoWiFi pentru utilizatorii din rețelele Orange și Digi, avantaj de care se vor bucura şi utilizatorii modelului Allview P7 PRO. În plus, smartphone-ul va permite utilizatorului să-și personalizeze interfața Android prin System UI Tuner, serviciu care oferă un control mult mai mare asupra terminalului.

Noul update este deja disponibil utilizatorilor Allview P8 eMagic şi poate fi instalat oricând.