Allview P8 Energy Mini Smartphone

Jumătatea lunii decembrie din anul trecut marca prezentarea unui material de tip teaser pentru un nou smartphone din gama Energy de la Allview. Clipul video postat pe YouTube nu aducea prea multe informații, în afara denumirii alese: Allview P8 Energy mini.

Nici de această dată nu avem parte de prea multe detalii, urmând să primim mai multe în zilele care urmează, așa cum ne-a obișnuit compania brașoveană în campaniile teaser.

Știm doar că, fiind vorba de gama Energy, telefonul va avea o baterie de capacitate mare (probabil peste 4000 mAh) și, mai nou, că va avea sticlă curbată spre margini, de tip 2.5D.

Allview P8 Energy mini

Alte specificații, pe care însă le putem doar bănui, ar fi: ecran de 5 inci HD, procesor MediaTek quad-core pe 64-bit Cortex-A53, 1 sau 2 GB de RAM, 16 GB spațiu de stocare și conectivitate 4G LTE. Dacă ne gândim că fratele mai mare oferă și banda de frecvență 4G folosită de Digi Mobil, este destul de probabil ca și Allview P8 Energy mini să acopere acest spectru.

Deocamdată nu avem mai multe informații și vă las cu clipul video în care era anunțat anul trecut Allview P8 Energy mini:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.