Diverse

Lenovo a anunţat prin vocea lui Rick Osterloh ( CEO Motorola ) că va renunţa definitiv la brandul Motorola. Compania chineză va lansa în continuare smartphone-uri sub denumirea “Lenovo Moto” care vor păstra şi logo-ul cu litera M.

Divizia Motorola Mobility va fi singura responsabilă pe tot ce înseamnă smartphone-uri în cadrul grupului Lenovo, însă nu se vor mai putea utiliza de unul dintre cele mai sugestive nume din domeniu.

Decizia este surprinzătoare deoarece în 2014 când Lenovo a cumpărat divizia de smartphone-uri de la Google au transmis că îşi doresc să protejeze şi să crească brandul Motorola. Mai mult chiar anul trecut au decis ca Lenovo Mobile să fie absorbit de Motorola, iar toată lumea se aştepta ca producătorul chinez să se axeze din ce în ce mai mult pe telefoane Motorola. Nu ştim dacă seria de terminale Moto E, G sau X vor continua să existe sub umbrela Lenovo.

Sursa: cnet.com

Categorii: lenovomotorola

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.