Smartphone

Allview pregătește o întreagă gamă de terminale în această toamnă, iar pe lângă V3 Viper S și X3 Xtreme ne așteaptă și P9 Energy. 

În imaginea de tip teaser se remarcă mesajele: More Secure și More Powerful. Primul mesaj cred că face trimitere la un cititor de amprentă încorporat, iar al doilea se referă la puterea de procesare ( procesor, memorie, accelerator grafic, spațiu de stocare).

Predecesorul său, Allview P8 Energy folosește o baterie dual-cell de 6000 mAh, procesor quad-core și 2 GB RAM, display AMOLED cu rezoluție HD și cameră de 13 Megapixeli cu senzor preluat de la Samsung.

Mai multe detalii în zilele următoare.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.