Diverse

Lenovo ne-a oferit 8 bilete ce permit acces pentru trei zile la DreamHack Bucharest 2016 – perioada de desfășuare între 16 – 18 septembrie. 

Regulile concursului sunt destul de simple:

  1. Publicați un comentariu la acest articol în care să detaliați setup-ul vostru de gaming + imagine relevantă în acest sens.
  2. Sunt validate comentariile publicate până mâine – 15 septembrie la 10.00.

Dacă avem mai multe cereri față de biletele disponibile o să fac tragere la sorți. Biletele le trimit în format digital pe mail.

De ce merită să mergi la DreamHack? 

Nu știu dacă mai este cazul să explic. Mai multe detalii pe website-ul competiției. Ideea este că dacă trebuie să explic ce se ascunde în spatele DreamHack nu ești în target. Gamingul a crescut spectaculos în ultimii ani și cred că în acest weekend o să dau și eu o tură pe acolo, să văd fenomenul în desfășurare. Plus că sunt multe standuri cu tehnologie ce merită a fi vizitate.

Update: Biletele au mers către – Liviu, Un U, Alex, Razvan Morfie, Mihai Cristian, Bogdan Vlaicu, Alexandru Stan, Bogdan. O să primiți mailurile din această seară. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.