Smartphone

Au fost trimise invitațiile de presă și lansarea urmează a avea loc săptămâna viitoare. Va fi primul smartphone dual-sim cu display Super AMOLED Plus, procesor dual-core, poate transforma televizorul într-un SMART TV, aici presupun că se referă la DLNA + HDMI pentru conectivitate maximă.

Vă ținem la curent. Pare a fi interesant de-a dreptul. Să vedem și prețul, cu siguranță va trece de 1.000 de lei. Nu avem niciun smartphone dual-sim cu display Super AMOLED Plus și procesor dual-core în țara noastră, Allview se pare că vrea să intre în liga de top a telefoanelor cu sistem de operare Android.

Și o mică porțiune din smartphone:

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.