Telefoane Mobile

Am testat Sony XPERIA P și impresiile au fost pozitive. Sony îi pregătește un alt smartphone din seria XPERIA  – XPERIA SL. Acesta a ajuns a fi cunoscut în totalitate înainte de lansarea prognozată pentru IFA Berlina 2012 ce începe la sfârșitul lui august.

Să vedem care-i sunt specificațiile hardware:

– ecran de 4.3 inch cu rezoluție HD de 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm MSM8260 dual-core la 1.7 GHz, 1 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare;

– Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich;

– 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră foto de 12 Megapixeli;

– o paletă de culori largă: alb, negru, gri, roz, albastru.

Pare a fi un concurent pentru HTC One S cu Snapdragon S3. Sony nu a ales să pună Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz cu Adreno 225 ci au mizat pe procesorul integrat și de HTC Sensation și Sensation XE în 2012, doar că este supratactat – overclock.

Acolo ar fi călcâiul lui Ahile pentru XPERIA SL – plusează prin display-ul HD de 4.3 inch și camera foto de 12 Megapixeli care cu siguranță furnizează calitatea foto & video beneficiind de expertiza companiei japoneze în domeniu.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.