Televizoare

După ce la început de octombrie Allview a lansat primele televizoare non-smart sub brand propriu, compania braşoveană va intra din luna decembrie şi pe segmentul televizoarelor inteligente cu Android.

Allview a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că a semnat un contract de colaborare cu Google ce îi va permite lansarea sub brand propriu de Smart TV-uri cu Android TV şi Google Assistant integrat. Se pare că Allview este singurul brand din Europa care are şi un contract semnat cu Google în acest sens.

 “Permanent ne dorim să oferim tehnologie avansată la prețuri accesibile. Televizoarele smart cu Android vor schimba perspectiva utilizatorilor, oferind acestora conținutul și aplicațiile dorite, în meniuri organizate special pentru a fi extrem de accesibile. Utilizatorul va avea la dispoziție Netflix instalat, certificat și disponibil din prima secundă de funcționare, alături de YouTube și Google Play Games”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

În acest moment, doar 60 de modele de televizoare din întreaga lume sunt certificate de Google, iar câteva dintre acestea au fost dezvoltate de brandul Allview.