Accesorii inteligente

Allview pregătește lansarea unui smartphone cu procesor Qualcomm. Aceasta ar fi concluzia primului teaser oferit de către compania brașoveană.

Acum rămâne de văzut ce ansamblu de CPU + GPU de la Qualcomm ajunge a fi integrat pe viitorul vârf de gamă Allview. Mă gândesc la un Snapdragon din seria 7xx, 6xx sau chiar 8xx.

Allview a strâns colaborarea cu Qualcomm, observați că după ani buni se pregătesc să lanseze un telefon mobil cu hardware american. Pe de altă parte, au și un notebook cu Windows 10 și procesor Qualcomm.

În 2014 erau Allview X1 Soul Xtreme și Allview X1 Xtreme Mini. Dacă ar fi să fac un top al smartphone-urilor autohtone, X1 Xtreme Mini s-ar situa pe una dintre pozițiile fruntașe.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.