Telefoane Mobile

Samsung SM-N770F aka Note 10 Lite a apărut într-un test realizat în GeekBench.

A obținut 667 puncte în testul Single Core și 2030 puncte în Multi-Core (GeekBench 5 are standarde mai ridicate față de GeekBench 4).

Interesant este că în dreptul procesorului este trecut Exynos 9810, vârful de lance din 2018 adus pe GALAXY S9 / S9 Plus și Note 9. Amintesc câteva detalii: dezvoltat pe un proces de litografiere în 10nm, 4 x Mongoose M3 la 2.7 GHz și 4 x ARM Cortex-A55 la 1.8 GHz, Mali-G72 MP18 în rol de GPU. Bineînțeles, avem parte de un ansamblu hardware capabil să ruleze orice aplicație sau joc din magazinul de aplicații Android.

Alături de Exynos 9810 au pus și 6 GB memorie RAM.

Fiind un telefon din seria Note cu siguranță pe acolo și-a făcut loc și un S-Pen. Sunt curios cum se vor împăca în piață – Note 10 Lite și GALAXY Note 9. Presupun că diferențele sunt în mod special la nivel de cameră foto și video. Aș spune că Samsung forțează o ușoară canibalizare între produsele sale.

Suntem la bursa zvonurilor și informațiile ajunse pe surse trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism. S-ar putea să fie doar un prototip și nu neapărat un dispozitiv gândit pentru lansare comercială. Avem și prea puține informații pentru Note 10 Lite la momentul actual.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.