Smartphone

AVI este asistentul vocal dezvoltat de către Allview pentru smartphone-urile sale. Au adus o sumă de funcții de-a lungul timpului și au încercat să-l facă din ce în ce mai atractiv.

Allview Soul X7 se află în etapa de teaser, iar toate informațiile urmează a fi făcute public în perioada următoare. AVI este capabil să citească mesajele primite pe aplicațiile de mesagerie, trimite sunetul prin difuzor sau direct în căști sau sistemul audio al automobilului.

Compania brașoveană încearcă să sublinieze faptul că este cumva mai practic și mai igienic să avem telefoanele redate de un asistent vocal, față de ridicarea telefonului spre a vedea mereu ce update-uri avem prin diferite conversații.

Mai multe detalii în materialul video:

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.