Retelistica

RCS & RDS anunţă o nouă campanie promoţională naţională, una destinată exclusiv abonaţilor: Digi Days.

În perioada 11 – 16 mai toţi abonaţii RCS & RDS pot beneficia de o reducere de 50% pentru o perioadă de 6 luni dacă vor alege un pachet superior al serviciilor deja contractate, pentru adăugarea altor servicii din portofoliul Digi sau pentru activarea de extraopţiuni.

Campania Digi Days va fi organizată exclusiv online şi va fi disponibilă pe site-ul digiromania.ro. Clienții existenți vor avea posibilitatea de alegere a serviciilor direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă, sau pot accesa secţiunea “Contul meu”, “Serviciile mele”, selecteză serviciul pentru care doresc upgrade, respectiv extraopțiunea TV dorită, iar prețul pe care îl vor achita timp de 6 luni pentru acestea va fi redus cu 50% din valoarea inițială.

Sunt eligibili pentru oferta Digi Days clienții RCS & RDS care au activ deja minim un serviciu și aleg prelungirea contractelor / activarea de noi servicii pentru o perioadă de 24 luni.

Categorii: retelistica

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.