Tablete

Până când va sosi trepiedul cel nou va trebui să vă mulțumiți doar cu partea foto, din weekend TX1 Qasar va primi și un review video. Așteptarea nu va fi lungă. Odată cu trepiedul va sosi și o lavalieră astfel încât nu va fi acel zgomot deranjant scos de obiectiv.

Acestea sunt specificațiile lui Allview TX1 Quasar:

– display IPS de 8 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli;

– procesor dual-core la 1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD:

– Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și PowerVR SGX531 GPU;

– 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetotth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră foto de 3.2 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 4000 mAh, 435 gr. și 9.9 mm grosime.

În cutie dați de o tabletă, încărcător pe microUSB, cablu microUSB – USB 2.0, manual de instrucțiuni, licență Bitdefender Mobile Security, căști negre pe jack de 3.5 mm.

Tableta a pornit destul de repede. M-a impresionat prin luminozitate. Marginile device-ului sunt acoperite cu un plastic cauciucat, are și conectivitate 3G by default. Tableta dă impresia de rezistență, solidă.

Mai multe detalii vor sosi în review-ul din weekend, atunci vin și informațiile legate de concurs. Tableta testată de Gadget.ro va fi pusă la concurs ca și la Allview P5 Mini, vă mai puteți înscrie până pe 27 ianuarie.

Categorii: tablete

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.