Audio

Allview a lansat prima boxă inteligentă din portofoliul său: Allview V-bass. Aceasta este compatibilă cu asistentul inteligent Amazon Alexa, iar prin intermediul limbii engleze poate răspunde la întrebări, poate spune glume, poate lectura cărţi audio, poate schimba postul de radio sau o melodie anume, poate răspunde comenzilor vocale ale utilizatorului şi multe altele.

”Tehnologia preia ușor atributele personalității umane, iar interacțiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca într-o conversație. V-bass aduce utilizatorului un mix de informație și divertisment furnizat într-o formă nouă și extrem de atrăgătoare”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Pentru a interacţiona cu Amazon Alexa, Allview V-bass necesită conexiune la internet via Wi-Fi, iar dacă acest lucru nu este posibil, boxa se poate conecta prin bluetooth la smartphone şi poate reda conţinut din memoria device-ului. Aplicaţia Siebo Multiroom permite utilizarea în acelaşi timp a mai multor boxe Allview V-bass, iar acestea pot fi setate să funcţioneze în sistem stereo.

Allview V-bass este compactă, cântăreşte 300 de grame, dispune de o baterie de 1200 mAh ce oferă o autonomie de până la 4 ore, are o putere de 3W şi costă 249 lei pe site-ul allview.ro.